غلبه بر ترس و احساسات

سلام. من در کل خیلی شجاع هستم و از چیزی نمیترسم حتی شبها که همسرم شیفته تنها خونه میمونم. ولی حدود یک ماهه که خیلی زود شوک میشم و با کوچکترین صدایی از جا میپرم، وقتی توی فکری باشم کسی صدام کنه یا دست کسی بهم بخوره سریع واکنش نشون میدم و جیغ میکشم، قبلا سوسک یا مارمولک رو با دست (با دستکش) میگرفتم و مینداختم بیرون و اجازه نمیدادم کسی بکشتشون ولی الان حتی مورچه که میبینم اینقدر جیغ میزنم تا یکی بکشتش، اما این واکنش هام در لحظه است و بعد که عامل ترسم رو متوجه میشم خودمو سرزنش میکنم که آخه چرا ترسیدم، نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه ولی در کل اینطورم که از چیزی که آمادگیشو دارم نمیترسم ولی از اتفاقات یهویی از جا میپرم و جیغ میزنم بی دلیل

و توی این یک ماه خیلی اذیتم، لطفا من رو راهنمایی کنید که چطور بر این شوک شدن ها غلبه کنم و ترسم رو کنترل کنم. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

پشت این ترس شما چه اتفاقی افتاده، ترس واکنشی است که آموخته میشود بنابراین اولین گام پیدا کردن دلیل آن است.

بنابراین یک ماه پیش چه اتفاقی برای شما افتاده که خود را با ترس های این چنینی نشان میدهد.

با توجه به دلیل آن و بررسی مدت، شدت و تکرار این رفتارهای با دارو درمانی و درمان های مشاوره ای می توان برای حل آن اقدام نمود.

 ممنون از همراهی شما🌹🌹🌹