تامین مالی خانواده همسر

سلام. لطفا راهنمایی کنید. از دست شوهرم کلافه ام. تمام تمرکزش روی خانواده شه .خودمون خونه خریدیم ماشینمون رو فروختیم. با این حال بازم پولمون کمه کلی هم قرض کردیم با این وضعیت بازم پولش رو از برادرش نمیگیره. بار اولش نیست این کار رو می‌کنه. بارها باهاش صحبت کردم ولی هیچ تاثیری نداره. ۲۷سالشه مثل بچه ها میمونه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

اينكه بند عاطفی همسرتان با خانواده اش قطع نشده و به شدت وابسته هستند معضل بزرگی در روابط زناشویی است از راهكارهای مناسب صحبت با همسرتان است، مشخص كردن چهارچوب ها و قواعد زندگی مشترک

برقراری رابطه صميمی تَر با همسرتان و جذب كردن همسرتان به خود و زندگی مشترک ميتواند تأثير زيادی بگذارد

مرزهای زندگی خودتان با خانواده همسرتان را مشخص كنيد