هیدرونفروز جنینی و مصرف رانیتیدین در هفته31 بارداری

سلام خسته نباشید من هفته ۲۸ بارداری متوجه شدم که جنین دچار هیدرونفروز خفیف کلیه راست شده با اندازه لگنچه چهار و نیم

از ماههای اول به تجویز پزشک رانیتیدین مصرف می‌کردم. که امروز خوندم برای کسایی که مشکل کلیوی دارن منع مصرف داره. با توجه به اینکه من این موضوع رو نمیدونستم از  دکتر نپرسیدم که به خاطر مشکل جنین میتونم این دارو رو ادامه بدم یا نه. و الان خودم هم مشکل برگشت اسید معده دارم که اگه دارو نخورم حالت تهوع میگیرم هر چند با دارو هم کاملا کنترل نمیشه. آیا رانیتیدین برای جنین من مضر هست؟ در ضمن من الان هفته ۳۱ بارداری هستم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.  هيرونفروز زياد گزارش ميشه مخصوصا در جنين پسر ولى اگه خفيف و يک طرفه باشه، معمولا مشكل نداره.