اقدام به بارداری وعدم نتیجه مثبت

سلام خدمت کارشناس محترم. من نزدیک ۵ماهه اقدام به بارداری دارم ولی موفق نشدم آزمایش هم دادم مشکلی ندارم بجز یه خورده عفونت ادراری.اگه میشه راهنمایی کنید برای باردارشدن چکارکنم.باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن۲۸جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
عفونت ادرای رو حتما به صورت کامل درمان وبعد اقدام به بارداری کنید
برای بارداری هنوز حدود ۷ماه فرصت دارید اگر نتیجه نگرفتید باید از نظر هورمونی چک شید سونو کامل وعکس رنگی بدید .همسرتونم باید آزمایش بدن.پس نگران نباشید اگر بعدازین زمان نتیجه نگرفتید باید جهت اقدام مراجعه کنید