بی میلی من به رابطه جنسی و عدم رضایت همسرم

سلام.من ۲۶ و همسرم ۳۱ سالشه.حدود ۴ سال زندگی مشترک داریم.همسرم همیشه میگه در رابطه با من لذت نبرده و راضی نیست.بارها مستقیم بهم گفته تو رابطه چه کارایی براش انجام بدم ولی من هیچ میلی ندارم و نمیتونم همسرم رو به اوج لذت برسونم.هیچ حسی تو رابطه ندارم و همین موضوع‌تنها و اصلی ترین دلیل برای ناراحت و دعواهای ماست.چیکار کنم تا بتونم همسرم رو به اوج لذت برسونم و خوشحالش کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

در اولین گام شما باید یه شرح حالی به صورت کامل به متخصص خود بدهید اینکه سوالاتی بدون جواب هست و باید پاسخ بدهید
آیا از اول ازدواج اینگونه بوده اید؟
داروی به خصوصی مصرف میکنید؟
آیا در گذشته کسی رو دوست داشتید و به ازدواج ختم نشده؟
آیا زایمان داشته اید؟
اینکه خواسته همسرتان در رابطه چیست؟از شما چه انتظاری دارد؟
تمام اینها باید بررسی شود...برای اینکه به این نتیجه برسیم که مشکل از کجاست؟
به یک روانشناس مراجعه کنید تا بتوانید مشکل را پیدا کرده و راهنمایی دریافت کنید.