ترس شدید دختر ۴.۵ ساله از صدای گریه بچه ها.

سلام. دخترم ۴.۵ سالشه، از ۳.۵ سالگی از صدای گریه شدیدا می‌ترسه و گریه میکنه ، حتی وقتی توی تلوزیون توی کارتن یه کاراکتر یه لحظه جیغ میکشه یا گریه میکنه، دخترم فرار میکنه پشت در قائم میشه تا کانال رو عوض کنیم . واقعا فلج شده زندگیمون مخصوصا که دوتا دختر عمه ۲ ساله هم داره که همش درحال جیغ و گریه با همن. توروخدا بگید چیکار کنم. واقعا نه میتونم جایی برم باهاش نه کاری کنم. هر جا صدای جیغ و گریه بیاد یه لحظه من تا نیم ساعت برنامه دارم با دخترم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
در خصوص فرزند شما احتمالا فوبي صداي بلند رو داره كه بايد از طريق درمان شناختي و رفتاري برطرف بشه. پيشنهاد ميكنم به روانشناس كودك و نوجوان مراجعه بفرماييد.
پرتلاش و صبور باشيد.