فاصله از دیگران

بعد از یه مدتی از اطرافیانم فاصله می گیرم

نمیتونم ارتباط نزدیک برقرار کنم و با کسی صمیمی بشم

تا الان یه دوست صمیمیم نداشتم

همیشه توی یه رول رفتار میکنم

خودم حس میکنم بخاطر حس کمال‌گراییمه یا اینکه هرکسی با یه اشتباه ازش سرد میشم

نمیدونم واقعا

ولی واقعا کنار کسی راحت نیستم

اطلاعات تکمیلی

سن 16 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دختر گلم چندین فاکتور برای دوست شدن و دوست پیدا کردن وجود دارد
ممکن است هنگام ملاقات با افراد جدید، اضطراب داشته باشید. این مسئله طبیعی است و بسیاری از افراد دچارش می‌شوند. علت این اضطراب ترس است، ترس از اینکه دیگران دست رد به سینه شما بزنند یا درباره شما فکر اشتباهی کنند.

اگر نتوانید استرس خود را مهار کنید، برای برقراری ارتباط با دیگران دچار مشکل می‌شوید. وقتی مضطرب هستید، دیگر نمی‌توانید روی ارتباط و صحبت‌هایتان با طرف مقابل تمرکز کنید. این احساس ناخوشایند به‌مرور زمان سبب می‌شود که ترجیح دهید با افراد جدید آشنا نشوید و دوستی پیدا نکنید
یکی از مهم‌ترین سؤالات در زمینه دوست پیداکردن این است که از کجا دوست پیدا کنم؟ اگر در جامعه (مثلا مدرسه یا محل کار) یا فضای مجازی حضور داشته باشید، به این معناست که فرصت‌های بی‌شماری برای دوست پیداکردن دارید. بااین‌حال، ممکن است بسیاری از این فرصت‌ها را بی‌دلیل از دست بدهید. گاهی پیداکردن دوست مثل جلو رفتن، سلام‌کردن و صحبت‌کردن درباره موضوعی روزمره ساده است، اما شما از آن اجتناب می‌کنید. این به‌خاطر ترسی است که از روبه‌روشدن با ناشناخته‌ها دارید.بهتر است به‌جای اینکه بگویید چرا نمی توانم دوست پیدا کنم از خودتان بپرسید «چرا خودم را در موقعیت‌هایی برای دوست‌یابی قرار نمی‌دهم؟» علت‌های اجتناب را پیدا کنید و وقتی فرصتی برای ایجاد ارتباطات جدید پیدا کردید، با ترستان مقابله کنید و جلو بروید
بعضی از افراد برای جلب رضایت همه، خودشان را تحت‌فشار قرار می‌دهند. آنها تصور می‌کنند هرچه دوستان بیشتری داشته باشند بهتر است. البته معمولا بعد از مدتی احساس تنهایی می‌کنند و از خود می‌پرسند: «چرا من دوست صمیمی ندارم؟»
نیازی نیست تعداد دوستانتان آن‌قدر زیاد باشد که بتوانید ورزشگاه آزادی را با آنها پر کنید! گاهی اوقات یک دوست قابل‌اعتماد و صمیمی می‌تواند همه نیازهای شما را برآورده کند و رابطه اجتماعی عمیق و باکیفیتی برایتان بسازد
و خیلی فاکتورهای دیگر
درنتیجه شما باید خودتان را در موقعیت های مختلف قرار دهید و بارها و بارها تجربه کنید
باید معیارهایی برای دوستی عمیق داشته باشید و با کسی دوست شوید که ویژگی‌های مدنظرتان را داشته باشد.