رابطه‌م تموم شده و من هنوز نتونستم باهاش کنار بیام

سلام وقت بخیر

من با شخصی دو سه سالی اشنایی مجازی و یبار هم دیدار داشتم باهم صمیمی بودیم و درمورد همه مسائل حرف میزدیم و بحث میکردیم سال پیش حرف جوری پیش برد که مثل همیشه نبود برد سمت صمیمیت زیاده از حد و تهش م بهم ابراز علاقه کرد و همون اولش هدفمون جدی برای ازدواج بود

مشکلات خاصی تو بچگیش داشت و قبل من هم رابطه داشته

بعد چندماه گفتم یکم جدیتر فکر کنه و رفت پیش مشاور البته اینطوری به من گفت

امکان دیدار نداشتیم چون خیلی دوریم یبارم تو این مدت من رفتم دوباره دیدمش

تا اینکه چندماه پیش یهو سر یه موضوع بیخود بحث کرد باهام و گفت من دیگه جوابتو نمیدم ارامشم برام مهم و رفت بعد چندروز فهمیدم موضوع بحث اخرمون بازی بود تا بهانه داشته باشه برای رفتن

تا چندروز چون فکر میکردم من مقصرم خیلی پیگیرش بودم دیگه جوابم نداد و بلاکم کرد

تو مجازی هست میبینه استوری و پست ولی بدون عکس العمل

حالا من موندم و یه رابطه‌ای نفهمیدم چرا تموم شد و حرفای نگفته تو دلم حس میکنم بهم توهین شده تحقیر شدم و نتونستم کاری برای غرور و عزت نفسم بکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
متوجه هستم که تجربه ی چنین شرایطی برای هر فردی میتونه پیش بیاد و پایان دادن آن هم به شکلی که پر از ابهام باشد بسیار سخت خواهد بود
دوست عزیز ارتباط عاطفی مانند دو روی سکه هست زمانی که آن را انتخاب میکنیم بایستی بدانیم هم با روی توجه، محبت و دوست داشتن و هم با روی دیگرش که غم، اندوه و ناراحتی، فقدان هست مواجه شویم تجربه هر دوی آنها هم به رشد عاطفی و ارتباطی ما کمک می کند و از طرفی هم موجب می شود تا ما را برای ادامه روابطمان هوشمندتر کند.
از طرفی دیگر رابطه در بستر فضای مجازی شکل گرفت و در همانجا به پایان رسید که چندان متوجه نمیشویم که چطور شروع شد، ادامه پیدا کرد و بعد پایان یافت اما این رو می دانیم که فردی که برای ادامه یک رابطه آمادگی داشته باشد به دنبال بهانه جویی نمی گردد.
پس تمام تلاش و انرژی خود را صرف خود بازسازی و خودآگاهی کنید و بپذیرید هر آنچه را که نمی توانید تغییر دهید.