هفت۵ بارداری بودم یه دفعه ب خونریزی افتادم علتش چی بوده

بارداری دومم بود ۳۳ سال دارم خیلی بهت زده هستم هر روز ک میگذره غمم بیشتر میشه و افسرده تر میشم بار اول بود چنین اتفاقی واسم رخ میداد

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

علت‌های بروز خونریزی موارد زیر است.

حاملگی‌های چند قلویی
فاصله‌ی کوتاه بین حاملگی‌ها
ضعف سرویکس یا کوتاه بودن گردن رحم
عفونت رحمی
سبک زندگی ناسالم با سیگار کشیدن یا اعتیاد به مواد مخدر
کمبود وزن یا اضافه وزن بیش از حد
 شما باید سریعاً به متخصص زنان مراجعه کنید و قطعاً تحت نظر دکتر خودتان هستید باید تمام عوامل بررسی شود سعی کنید آرامش خودتان را حفظ کنید البته حق دارید که استرس و اضطراب داشته باشید و این خودش برای شما بینهایت ضرر دارد برای هر چیزی راه حلی وجود دارد و شما در ماه هفتم هستید و نگرانیتان با این شدت نباشد.