مدتیه دچار بی حواسی و بی دقتی شدم و زود حواسم پرت میشه

سلام وقت بخیر،ببخشید من یه سوال داشتم،من یه مدته خیلی زود حواسم پرت میشه و حتی تو زمانایی که نیاز به دقت و تمرکز هست حواسم جای دیگه میره،مثلا وقتی سر کلاس پای تابلو میرم تا قبلش کل پارامترا و طریقه حل کردن مسئله رو بلدم ولی وختی دست به کار میشم یهو یجا بی دقتی میکنم(تو امتحاناهم همینطور)

یا معلم داره مبحث مهمی توضیح میده من حواسم میره جای دیگه

من به شدت ازین موضوع آزرده ام و میخوام سریع تر حل بشه ممنون میشم کمکم کنید.

البته یه درگیری های ذهنی ای هم باخودم دارم😁 که بیشترش باز برمیگرده به نمراتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام وعرض ادب
به نظر ميرسه كمي اضطراب دروني شما زياد باشه و به دليل استرس هم ميشه اين اتفاقات رخ بده. پيشنهاد اول من مشاوره حضوري براي بررسي و ارزيابي باليني خودتون و شرايط محيط رو داشته باشيد و در مرحله بعد استفاده از فنون تمركز مثل تنفس عميق يا آرميدگي عضلاني استفاده بفرماييد تا كمك كننده باشه.
پرتلاش و صبور باشيد.