من یازده سال پیش با ی پسری دوست بودم بمدت ۹ماه باهم دوست بودیم اون موقع ۱۵سالم بود و اون اقا ۲۲و قرار نزدیک هم داشتیم ولی ایشون هیچ سواستفاده ای از من نکردن و. بعدش ایشون درخواست جدایی داشتن و من ضربه بدی دیدم از لحاظ روحی و سال بعد من ازدواج کردم و تو این ده سال متاهلی صاحب دو فرزند شدم و اون اقایی که دوست من بودن مدتیه از مجازی منو چک میکنن و چند بار پیام دادن و من هم گفتم ازدواج کردم این اقا الان استاد دانشگاه هستن و از همه لحاظ اوکی هستن چه ظاهر چه مالی و ایشون دست از سر من برنمیدارن و اظهار پشیمانی میکنن ولی من نمیدونم هدف این اقا از این کار ها چی هست که بعد مدت ۱۱سال برگشتن ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست عزیز اسم رفتار ایشان برگشتن نیست اسمش هوس و بازیست.اون زمان شما سن کمی داشتید و آسیب دیدید الان بزرگتر شدید و انتظار می‌رود آگاهانه برخورد کنید.شما متعهد و متاهل هستید و موظف هستید پیگیری نکنید.