نفقه نمیده طلاق نمیده

سلام همسرم شش ماه ول کرد منو با سه تا بچه بعدش متوجه شدم به جرم کلاه برداری افتاد زندان یه سال زندان بود تو این فرصت من نفقه رو اجرا گذاشتم ودادگاه رای دادن ک ماهی هشت تومن برای خودم و بچه هام الان چهارماهه اومده بیرون و ن میاد خونه رو درست ن طلاق میده میگم شکایت میکنم حکم جلب دارم میگ عیبی نداره برو حکم جلبمو بگیر میام دادگاه یه مقدار پول میزنم بعدم میگم زنم خودش نمیاد خونه تا ناشزه حساب بشی الان موندم چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام وقت بخیر
شما از طریق مراجع قضایی پیگیر حق و حقوق خود و فرزندانتون باشید