اقدام ب بارداری

سلام وقتتون بخیر

اگه امکانش هست محبت کنید بنده رو راهنمایی بفرمایید

طی سونویی که انجام دادم متوجه شدم یه فیبروم اینترمورال به ابعاد mm28*26*23 بااثرفشار مختصر بروی اندومتر دارم ضمن اینکه زخم دهانه رحم داشتم بعد چندین دوره دارو یک بار کرایو و یک جلسه پلاسمایی که انجام دادم  زخم بهبود پیدا کرد ودکتر گفتن مشکلی نداری برا بارداری الان چندماهی میشه که درحال اقدام هستم ولی باردار نشدم و ضمنا الان یکسال میشه که ازدواج کردم آیا باید مجدد به پزشک مراجعه کنم یا نه اوضاع طبیعیه

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه‌دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

وقتی زوجی یک سال پیشگیری نداشته باشند اگر بارداری اتفاق نیفتد لفظ نازایی بکار می رود . فیبرم تان اگر خونریزی غیر عادی ایجاد نکرده نیاز به درمان خاصی ندارد .