احتمال بارداری

سلام

21 شهریور پریود شدم و 24 تموم شد.30 شهریور رابطه بدون جلوگیری داشتم.فرداش ناگهانی دل درد و کمردرد شدم.از اونروز(31)که دردم شروع شد تا امروز دردها قطع و وصل میشن و هستن همچنان.سرسینه م کمی برجسته شده.از کیت تخمک گذاری استفاده کردم چون فک کردم علائم اون باشه ولی منفی بود.بیبیچک هم منفی بود البته نمیدونم زود گذاشتم یا نه!امکان بارداری هست؟کی بیبیچک بزنم؟سابقه ی خارج رحمی دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

یک سونوگرافی وازینال و یک تست خونی بتا اچ سی جی انجام دهید و با جواب مراجعه کنید .