سلام وقت بخیر . بدلیل زیارت میخوام پریودم عقب بیوفته چه قرصی بخورم ؟ از چند روز قبل از موعدم بخورم؟دستور مصرفش چطوره؟شنیدم باید ال دی بخورم برای کسی که صرع داره منع مصرف نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

 کارشناس مامایی

باسلام
از نظر بنده اگر بیماری صرع دارین نباید قرصهای هورمونی مصرف کنید بشدت های ریسکه
میتونید تاریخ زیارت رو جابجا کنین
اما در صورت اصرار و الزام زیر نظر پزشک معالج تون از روز پنجم پریود میشه ال دی رو شروع کر د و تا پایان زیارت ادامه داد با قطع قرص شما پریود میشید