سلام روز بخیر من یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین

من یه پیام به زن داداشم دادم در مورد بالای خودم و بابابررگم که فوت شده فوحش دادم زن داداشم می‌تونه شکایت کنه در این مورد ؟ و اینکه من متاهل هستم تهمت زده که دوست پسر داریو منم اصلا به خودش توهینی نکردم فقط فوحش مرده دادم همین  ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل آزاد
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست عزیز
اگر زن داداش خودتون رو مستقیما مورد توهین یا بستگان وی را مورد توهین قرار داده باشید میتواند شکایت نماید
ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات): توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد موجب جزای نقدی درجه 6 خواهد بود.
در مورد تهمت وارده به شما ، میتوانید علیه ایشان با ارائه مستندات طرح دعوی نمایید.