بداخلاقی،بد دهن بودن وعدم اجتماعی بودن

سلام وقت بخیر.همسر بنده کلا روزمرگیش فُش وناسزا نسبت به همه حتی به پسرمون ومن و خانواده ها هست.مثلا وقتی کسی برخلاف اون چیزی یا حرکتی بزنه شروع می‌کنه به فش دادن های رکیک. واقا وقتی حرف میزنه از خدا میخوام کلا زبانش بسته بشه وتا ابد نتونه حرف بزنه...وقتی توی جمعی قرار میگیریم کلا یا حرف نمیزنه وگوشه گیره وبا هیچکس گرم نمیگیره حالت صحبت کردنش کلا دعوایی پرخاشگرانه هست...هروقت جایی دعوت میکنند حتی اقوام درجه۱همیشه دعوا داریم میگه هیجان مریم مثال خونه خواهرش دعوت بشیم میگه من از اون شوهرش خوشم نمیاد اینجوریه و...یا مثلاً خونه فامیل من به هر نحوی میخواد زیرش بزنه ونریم خیلی هم حرف بزنیم میگم شمابرین من نمیام...

واقعا خلق وخوش روی پسرمون تاثیر گذاشته قبول هم نمیکنه که واقعا مشکل داره اگه بگی جلو بچه فش نده دعوا نکن بازم فش میده وقهرمیکنه تا یک هفته.میگم بریم روانشناس میگه تو مشکل داری من عادی هستم تو روانی هستی همه آرزو دارن با من باشند...واقعا از لحاظ روحی داغونم طلاق عاطفی دارم واقعا نفرت دارم توی دلم میگم ایکاش هیچ وقت نمیدیمت...خانم دکتر واقعا با اشک اینارو می‌نویسم حتی یک لحظه هم دوست ندارم در کنارش باشم ۲۵سال دارم به خاطر پسرم به طلاق فکر نمیکنم اما خیلی دلم میخواد بره ودیگه نبینمش توروخدا کمکم کنید بهش هم گفتم ازهرچی بگذرم از زبان تندش وفش ها وناسزاهای بی علتش نمی‌گذرم وبا خیال راحت گفته به درک

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دوست عزیز؛ بابت شرایط 25 ساله ای که مطرح کردید متاثر شدم و باید بگیم که مدت 25 سال برای تحمل این همه درد و رنج و ناراحتی مدت زمان زیادی هست اینکه چطور تحمل کردید حتما زره فولادین به تن دارید.
دوست عزیز قطعا هیچ کس دوست ندارد در رابطه ای باشد که مرتبا مورد این همه پرخاشگری و خشونت قرار بگیرد.
همسر شما جز آن دسته از افراد پر توقع، پرخاشگر و حق به جانب است که هیچ چیزی وی را راضی نگه نمی دارد و مدام سر ناسازگاری با همه دارد که قطعا این شرایط به دوران کودکی و روابط خانوادگی وی بر می گردد در صورتی که از روانشناس کمک گرفته شود
می توانیم بگوییم که اوضاع بهتر خواهد شد در غیر این صورت با مرور زمان و با وجود طلاق عاطفی در کنار هم هستید اما یک زوج واقعی نخواهید بود.
لطفا مسئولیت سنگینی بر روی دوش پسرتان نگذارید (به خاطر پسرم جدا نمی شود) هیچ رابطه ی آشفته ای به خاطر بچه ها درست نخواهد شد ضمن اینکه آنها هم در این اوضاع آشفته همراه هستند.
هر کسی یک بار فرصت برای زندگی دارد، اینکه چطور از این فرصت بهره ببرید و به درستی از آن استفاده کنید دست شماست.
موفق باشید