دندون شیری

سلام من خانوم هستم 25سالمه.هنوز چندتا دندون شیری دارم که نیفتاده. و زیر دندون شیری هام دندون هست تو دوسال پیش یکیش دراومد.. سال قبل ترش هم یه دونه دیگه از دندون شیری هام دراومد. و دندون اصلی جاش اومد. حالا چهارتا دیگه دارم.. میخواستم بدونم مشکل من چیه. اگر بکشم چهارتا دندون شیری هامو. دندون اصلی هام زودترمیان بالا سرجاش یا ن. بخاطر زیبایی هنوز نکشیدم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دکترای حرفه ای دندانپزشکی

سلام وقت بخیر
این اتفاق گاها پیش‌ میاد و اتفاق بد یا ناگواری محسوب نمیشه و مشکل به حساب نمیاد.
واسه تشخیص دقیقتر و درمان مناسب به پزشک متخصص مراجعه کنین
عکس رادیولوژی تهیه بشه و برحسب دندان دائمی زیر انها و وضعیت قرارگیریشون راهنماییتون میکنن.