با سلام و عرض خسته نباشین

من اخرین پریودم ۱۰دی ماه بوده و بعد از اون متوجه شدم که باردار شدم .در تاریخ ۳۰ بهمن رفتم سونو شکمی برای چک کردن شرایط جنین۵هفته بود اندازه ۹ میلی متر بود و جای نرمالی قرار داشت هماتومم نداشتم.از ۱ اسفند لک بینی های صورتی و قهوایی شروع شد شیاف استفاده کردم شبی یکی .امروز رفتم سونو با سونو شکمی دیده نشد واژینال گف ۵هفته اندازه ۱.۲ میلی متر کیسه زرده هم رویت نشد ایا طبیعیه؟یا سقط شده(۱ بارداری موفق داشتم الان بچم ۵ سالشه و هیچگونه بیماریی ندارم)

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

 کارشناس مامایی

وقت بخیر
دیده نشدن‌کیسه زرده میتونه مطرح کننده حاملگی پوچ باشه اما نه با اولین سونو به مدت ۱۰ روز بهتون فرصت میدن و از شما میخوان‌مجدد سونوگرافی رو انجام بدین جهت بررسی تشکیل کیسه زرده