افسردگی و خودکشی

سلام من تقریبا 8 ماهی هست دچار مشکلات روانی شدم و از پیگیری برای عدم تمرکز به افسردگی رسیدم . علائم من علائم افسردگی و بخاطرش دارو مصرف کردم و حتی به روانشناس هم مراجعه کردم ولی طبق چیزی که اونا میگن که افسردگی مربوط به گذشتست و اضطراب مربوط به آینده من نه توی گذشته چیز خاصی هست که بخواد خیلی ناراحتم کنه و نه چیزی مربوط به آینده که بخواد مضطربم کنه . من 17 سالمه و یه جورایی به نظر خودم آدم بیخیالی هستم چون الان نه به درس اهمیت میدم و نه به کنکور و آیندم . چند وقتی هم هست که دیگه پیش دکتر نمیرم و دارو مصرف نمیکنم و حتی با خودم فکر میکنم من مشکلی ندارم که بشه حلش کرد و سر خودکشی و ادامه زندگی دو دلم ولی رفتار و افکارم منو داره به سمت خودکشی میکشونه

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر برات سخته
ببين گاها ما دچار يك بي تفاوتي ميشيم واز طريق اون از خودمون مراقبت ميكنيم و اين بي تفاوتي پوششي بر احساسات ما ميشه براي همين خاطرات ممكنه يادمون بره يا بيخيال بشيم اينكه داروهارو نخوردي باعث بيشتر شدن علائم ميشه مثل همون عدم تمركز ميشه يا اينكه تراپي رو ادامه ندادي
قرار نيست كه تو بار رو تنهايي به دوش بكشه و ريشه اتفاقات رو پيدا كني بلكه ميتوني از همراهي مشاور تو اين مسير استفاده كني بهتره حتما با يك مشاور نوجوان صحبت كني.