جهت تجویز قرص آ.اس.آ و آمپول هپارین، چه فاکتورهایی باید مورد آزمایش قرار بگیره.الان امکان مراجعه به متخصص رو ندارم اگه راهنماییم کنید ،آزمایش رو به صورت خصوصی انجام بدهم و جوابش رو به متخصص نشون بدم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

معمولا در کسانی که سابقه سقط دارند و انعقاد خون آنها بالاست تجویز میشود شما باید به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما آزمایشات لازم را درخواست دهد البته اگر سابقه سقط دارید