حق طلاق و ثبت در محضر

سلام.خدا قوت

می خواستم بدونم اگر زن از شوهرش حق طلاق بگیره به راحتی میتونه ازش جدا بشه؟ اصلا حق طلاق در چه صورتی معتبره و میشه ازش برای سریع جدا شدن استفاده کرد؟این حق رو در محضر باید ثبت کرد؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
منظور وکالتنامه بلاعزل طلاق با اختیارات کافی و لازم می باشد که چنانچه زوجه بخواهد خود را مطلقه نماید ، بتواند ، با همکاری وکیل دادگستری نسبت به تقدیم دادخواست طلاق توافقی (بدون حضور زوج) اقدام و پس از صدور و اخذ حکم طلاق مبادرت به ثبت آن نماید که طول رسیدگی به آن بستگی به روند انجام مشاوره بهزیستی قبل از دادخواست طلاق دارد .
نکته حائز اهمیت آنکه حتماً قبل از تنظیم وکالتنامه طلاق ، مشاوره لازم و حضوری در خصوص متن وکالت با وکیل داشته باشید ./
موفق باشید