پسرم 3 سالشه و از حدود 2 ماه پیش اقدام کردیم برای گرفتن از پوشک و دیگه پوشکش نکردیم .الان خیلی اذیت و لجبازی میکنه و اصلا نمیگه . وقتی هم میبریش تو دستشویی نگه میداره و ادرار نمیکنه . البته تو این مدت اثاث کشی هم کردیم . چند بار تو خونه ادرار و مدفوع کرده ولی شب ادراری نداره . هر 2 ساعت میبریمش دستشویی.

اطلاعات تکمیلی

سن 42 جنسیت مرد شغل تجهیزات پزشکی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام. کارشناسان نی نی سایت قبلا به مشابه این سوال، پاسخ داده اند:

اینجا کلیک کنید