سلام وقت بخیر میخواستم تاریخ تخمک گذاریمو بدونم این ماه ١/١٤ شروع پریودم بود ١/١٩ تاریخ اتمام ماه قبل هم ١٢/١٥ روز شروع ١٢/٢٠ تاریخ اتمام پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام عزیزم بهتره حداقل تاریخ 6 دوره را داشته باشیم ولی اگر معمولا به همین فاصله پریود میشین از روز 13 قاعدگی زدن کیت های تخمک گذاری را شروع کنین ترجیحا ادرار میانه روز ، هر وقت که دو خط پررنگ دیدینمعمولا تخمک 24 تا 36 ساعت بعد آزاد میشود.