سلام من روز تخمک گذاریمو با سونو مشخص کردم.چهارم همین ماه آمپول زدم که امکان باروریم بالا بره.پنجم روز تخمک گذاریم بوده.امروز بی بی زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد.آیا این خط ها ربطی به مقدار ادراری که روی بی بی میریزیم داره؟چون من یه قطره ریختم.و اینکه اگه بی بی مثبت بشه،میشه آزمایش خون داد یا باید صبر کنم از تاریخ پریودیم بگذره.دو روز دیگه تاریخ پریودیم هست.و امروز ۱۵ روز از تخمک گذاریم میگذره.شنیدم ۱۴ تا ۱۷ روز بعد لز تخمک گذاری پریودی هست.درسته؟ فردا آزمایش خون بدم معلوم میشه؟؟؟؟؟
پاسخ مشاور
سلام شما درحال حاضر می تونید آزمایش خون بدید واگه باردار باشید مثبت می شه