سلام به مشاور عزیز زمان تخمک گذاریمو چجوری بدونم از کیت تخمک گذاری بلد نیستم استفاده کنم چجوریه ممنون از شما و خسته نباشید
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام و تشکر عزیزم از داروخانه میتونیین تهیه کنین و نحوه مصرف اون در برشور داخلش کاملا توضیح داده شده . اگر باز هم متوجه نشدین نزد ماما یا پزشکتون یه ویزیت داشته باشین تا بر اساس شرایطتتون کاملا و دقیق موضوع به شما آموزش داده بشه . نحوه خواندن آن شبیه تست ادرار بارداری هست .