سلام ,وقتتون بخیر ,من بعضی وقتها روز تخمک گذاریمو از روی علایم تشخیص میدم ,اما خیلی وقتها متوجه نمیشم,یعنی نه دردی حس میکنم نه ترشحی, یعنی من تو اون ماهها تخمک گذاری نمیکنم؟! روز دقیق تخمک گذاریمم با روش تقویمی نمیتونم دقیق حساب کنم ,چون با تغییر هر فصل روزهای پریودیم عقب جلو میشن! من چجوری مطمین بشم از روز تخمک گذاریم و اینکه احتمالش هست که زودتر از اون 14 روز بعد از اولین روز پریودیم تخمک گذاری کنم یعنی مثلا ده روز بعد از اولین روز پریودی؟!!! ممنون از وقتی گه میذارید
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام شما نگفته اید که سیکل های قاعدگیتان چند روزه است تا ما بتوانیم زمان تخمک گذاری شما را تعیین کنیم اما بهتر است از روز ۱۰سیکل قاعدگی تا ۲۰ یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید