2733
2734

@ماریاقناد    

تاپیکای ماریا رو بخون

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

ساده که خب

سه تاتخم مرغ میخواد

وانیل

بکینگ پودر

ارد

یکمم نمک

اب

روغن

شکر

میزان اندازه گیریه من لیوان فرانسس دسته دارا

سه تاتخم مرغ ویکم میزنی که ازلختگی دربیاد

زیادنزن چون کیکت سفت میشه

اندازه یه قاشق چای خوری وانیل

یک لیوان شکربازمخلوط کن که حالت کش داربشه

بکینگ پودرواضافه کن اندازه یک سوم قاشق غذاخوری

اب یک لیوان

روغن یک لیوان

مخلوط کن یکم

بعدشم دوتالیوان ونصفی اردبزن اگه خیلی شل بودیه مقدارکم دیگم اضافه کن کم کم بریزوباهمزن دستی بزن

خدایاخودت مراقب همسرم ونی نی مون باش  

فر رو بذار رو ۱۷۵ درجه تا گرم بشه

۳ تا تخم مرغ رو با یک لیوان و نیم شکر و یکم وانیل بزن ۷ دقیقه بعد دو سوم لیوان روغن بریز و یک دور با دور کند همزن بزن . حالا دو سوم لیوان ماست که از ده دقیقه قبل گذاشتی بیرون رو بریز تو تخم مرغ ها و با لیسک هم بزن 

بعد دو لیوان آرد رو که قبلا سه بار الک کردی رو با یک سوم لیوان پودر کاکائو و دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر رو قاتی کن و یواش یواش همراه دو سوم لیوان شیر(نداشتی آب) بریز و یواش یواش با لیسک هم بزن . دوست داشتی گردو خزد شده هم بریز عالی میشه. بعد هم کف قالب رو کاغذ روغنی بذار و دیواره هاشم چرب کن تا بالای بالا. اگه هم میخوای که میتونی قالب رو چرب کنی یکم آرد بپاشی همه جاش و بعد برعکسش کن تا آرد اضافی بریزه. خمیر کیک رو بریز توش و دوبار بزن رو زمین تا هوا اضافی گرفته بشه. بذار تو فر . تا ۲۰ دیقه اول در فر رو باز نکن چون پف می‌خوابه.  بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه هم میپزه . بعد ۳۵ دقیقه هی برو کارد بزن تو کیک اگه مواد کیک بهش نچسبید که یعنی پخته 

مواد از یک ربع قبل باید بیرون یخچال باشه چون اگه سرد باشه وقتی رفت تو فر پف کیک میخوابه

کلا همه ی مواد رو حواست باشه به یک سمت هم بزنی

بهش میگن کیک سیاه

خیلی خوشمزه اس

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2762
2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز