eleno مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 14697 عنوان خانومای کیک پز 269 بازدید | 32 پست میخام کیک بپزم دستورش یک لیوان روغن مایع نوشته اما روغن جامد دارم چیکار کنم 1401/09/23 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قدرتمندترینم عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 4233 من تز روغن جامد استفاده میکنم میخوای یکم ابش کن ک اندازش دستت بیاد ولی من چشمی میریزم
آلیس344 عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 566 چند تخم مرغس؟ چقد زیاد یک لیوان روغن، لابدکیک خیسه؟ !همون روغن مایع باس بریزی
افسانه_۶۷ عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 762 ابش کن نه داخل کیک میبنده باز afsaneh_67😑😑😑با کاربری چهاردهم در خدمت شما هستم😑😑😑😑
eleno مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 14697 چند تخم مرغس؟ چقد زیاد یک لیوان روغن، لابدکیک خیسه؟ !همون روغن مایع باس بریزی ۳ تخم مرغ
شیلان۹۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 1632 همونو بریز ولی من توصیه میکنم کره بزارید اب شهاصافه کنید ب زرده و شکر ب ندت ۱ دیقه بزارید همزده بشه خیلی بافت کیک نرم تر و خوش مزه تره
قدرتمندترینم عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 4233 اینم کیکی ک الان خامه کشی کردم گذاشتم تو یخچال یکم خودشو بگیره بعددوباره لایه اخر خامه و فندانتشو بزنم
eleno مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 14697 اینم کیکی ک الان خامه کشی کردم گذاشتم تو یخچال یکم خودشو بگیره بعددوباره لایه اخر خامه و فندانتشو بز ... عالیه چند تخم مرغیه اسفنجیه؟
افسانه_۶۷ عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 762 خوب کره هم سفته اینم حرفیه afsaneh_67😑😑😑با کاربری چهاردهم در خدمت شما هستم😑😑😑😑
آلیس344 عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 566 اینم کیکی ک الان خامه کشی کردم گذاشتم تو یخچال یکم خودشو بگیره بعددوباره لایه اخر خامه و فندانتشو بز ... منم ی زمانی کیک زیاد درس میکردم این مدلی