2410
2563

گرفتم عکس انق حالم خرابه میخوام بیدارش کنم اینا چیه 

مگ من چیکارت کردم میخواستی همچین کاری کنی 

جالبش اینجاس میگ برو مهرتم میدم همش نقشه بوده

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2571
گرفتم عکس انق حالم خرابه میخوام بیدارش کنم اینا چیه  مگ من چیکارت کردم میخواستی همچین کاری کنی ...

اینا تو رو با نقشه آوردم هم پدرتو در بیارن هم طلاهاتو بگیرن..لختت کنن بفرستنت خونه بابات

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2456

خودتم خوب زرنگیا

انسان آزاد به دنیا میاد هیچ آیینی نمیتونه آزادی رو در بند کنه🖤دوستان مددکار بهزیستی هستم سوالی بود میتونید تو تاپیک تگم کنید در حد توانم کاری از دستم بربیاد درخدمتتون هستم⚘

تا وقتی رسما جدا نشدید ، طلا تو نده که بفروشه... از خونه اصلا نرو خونه بابات... ممکنه بعدا عنوان کنه تا وقتی زنش بودی تمکین نکردی و هزار و یک فریب... 

در مورد پیام هم لازم نیست بهش نشون بدی..‌ فقط خدا خواست که دست خانواده اش رو بشه برات... چقدر آشغالن. میشه بگی خودت چقدر تمایل به طلاق داری و شوهرت چند درصد تمایل به طلاق؟

قهرمان خودت باش
2568
گرفتم عکس انق حالم خرابه میخوام بیدارش کنم اینا چیه  مگ من چیکارت کردم میخواستی همچین کاری کنی ...

فرداهم شماره ی تک تک اعضای خونواده ی شوهرت رو تو گوشی بابات بلاک کن چه قدر بیشرفن تا یه حدی میشه گفت باشه خواهر طرفه میخواد پشت داداشش باشه ولی اینا دارن کثیف بازی میکنن 

یا خوده خدا😐🥲

✨️هیچکس نبود،خودم بودم✨️هیچکس هم نباشه،خودم هستم✨️   ♡خودم و خدام♡                                             ▫️▫️◻️ ما کلیه مونم دیم به کسی باز میاد از اونی  که بخیشو پانسمان کرده تعریف میکنه    ،،:)تابوده چنین بوده امان از بی نمکی دست ....�🙂🙃

دوستان ببخشید من حالم خوب نیس 

سوالم اینه الان پاک کنم بی سروصدا فردا برم عکسی ک گرفتم بمون مدرک 

یا بیدارش کنم توضی بدم 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....