بچه ها من بال و گردن مرغ رو که موقع بسنه بندی مرغ همیشه جدا میزارم رو گذاشتم بپزه با نمک فلفل زردچوبه و پودر سیر و پیاز بعد کامل پوست بال و استخووناش رو جدا کردم و ریش ریش کردم . پیاز رو ریز خرد کردم و مرغم رو توش حسابی سرخ کردم بهش فلفل سیاه و رب و نمک و زردچوبه زدم دوباره و گذاشتم کنار . سینی پیتزام رو چرب کردم و نون لواش رو دولایه گرد بریدم و یکم با آب نرم ترش کردم که خشک نشه و عااااااااالی شد نونش . اصلا فکر نمیکردم اینطوری درآد نونش . چون دیر وقت درست کردم و خمیر پیتزا نداشتم . وقت هم نداشتم درست کنم . یکم پنیر پیتزا ریختم رو نان و مواد رو ریختم و فلفل دلمه و گوجه حلقه شده و پنیر پیتزا دوباره ریختم و گذاشتم پانزده دقیقه توی فر نوری . روش سس و آویشن ریختم دو دقیقه دیگه گذاشتم بمونه . شوهر من بال و گردن مرغ اصلا لب نمیزنه . ولی به این روش دوست داره . پس اصلا نگران نباشید که بو بده یا هر چیزی .
دلم میخواهد به همه ی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به برخی عقاید توهین به شعور خودم است . پس در بهترین حالت تحملشان میکنم و هیچ نمیگویم