2733
2734

من یبار درست کردم

ی مرغ کوچولو رو از وسط نصف کردم و تو پیاز و زعفرون و نمک خابوندم. بعد 4ساعت تو روغن شناور سرخ کردم

مزش خوب بود ولی ن در اون حد ک اونهمه روغن براش مصرف کردم😂😂😂😂 هنوز غصه میخورم ک اینهمه روغنو حروم کردم😂😂😂😂

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

رون کامل رو بزار کامل بپزه ولی له نشه.

از تو آب دربیار آبش بره.بعدش تو روغن خیلی داغ و زیاد سرخش کن .

با رب انارو گردو سرو کن . 

یا میتونی تو دولیوان اب و روغن بزاری بپزه ابش کشیده میشه تو روغن خودش سرخ میشه



2728
جوجه رو از وسط دو نصف میکنند با پوست تو رو غن‌داغ غوطه ور میکنند و می‌پزند ،بعدم سس انار

پس روغن زیاد میخواد😱😱😱😱 نظرت راجعبه زرشک پلو

 چیه🤣

داغ مرده طبیعیه....داغ زنده نبینین..🖤
پس روغن زیاد میخواد😱😱😱😱 نظرت راجعبه زرشک پلو  چیه🤣

آره باید تو یه قابلمه پر روغن باشه ،زرشک پلوس بکن ،اگه هواپز داری بزار تو هواپز ،البته قبلش من مزه دار میکنم ،اونم باید با پوست باشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز