عزیزم اول میگوها رو پاک کردم و رگ کمرشون رو گرفتم . بعد داخل پیاز رنده شده و فلفل سیاه خوابوندم بعد خمیر بنیه درست کردم که شامل آرد و تخم مرغ و شیر و ما الشعیر و نمک و پودر سیر و زعفران میشد و گذاشتم توی مواد موند یک ساعت و بعد توی ماهیتابه کوچیک روغن ریختم که کامل میگوها توش غوطه ور بشه . بعد یک طرفش که سرخ شد برگردوندم . و گذاشتم روی دستمال حوله ای روغنش کشیده شد و زدم به سبخ چوبی . اون میگوهایی که به سیخ نیست فلفل قرمز زدم بهشون تند تر بشه . سیب زمینی سرخ کردتون هم آخر کار بهش یکم پودر سیر بزنید خیلی عالی میشه . من میخواستم یه سس هم کنارش مخصوص میگو درست کنم که شوهرم امروز زودتر اومد خونه و وقت نشد دیگه .
دلم میخواهد به همه ی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به برخی عقاید توهین به شعور خودم است . پس در بهترین حالت تحملشان میکنم و هیچ نمیگویم