ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
مرغ و پیاز رنده شده و ابلیمو و زعفران و اب بپزه بعد مرغو سرخسکن بعد به آب مرغ رب بزن و مرغ کاملا قهوه ای شده رو داخل اب مرغ بریز تا نرم بشه با برنج زعفرونی بخورین
از چند ساعت قبل مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و سیر له شده و پیاز خرد شده طعم دار میکنم بعد از چند ساعت همونطوری میزارم رویاز توش یکم روعن و کره و یه قاشق رب میزنم آب نمیریزم خودش آب میندازه و با روغن خودش سرخ میشه بعد از نیم ساعت یه استکان زعفران آب کرده میزیرم درشو میزارم آروم یه ساعت میپزه خیلی عالی و خوش عطر میشه
یه کم روغن بمال بهش مزه دارش کن باهر ادویه ای که میپسندی یکی دوساعت بمونه یه کم تفتش بده اگه ساقه کرفس داری با فلفل دلمه ای یا پیاز داغ رنده ای و دوتا حبه سیر هر کدومو دوست داری من پیاز داغ رنده شده باسیر میزنم زرد چوبه تفت بعدش یه کم رب تفت میدی یه لیوان آب میریزم زیرشم کم میکنم وقتی آروم پخت آخرش زعفران دم کرده میریزم روش بعضیا آب نمیریزن خودش آب میندازه ما آبدار دوست داریم
مرغ سرخ کن اول دو طرفشو بعد ی پیاز خلال تفت بده کامل سرخ نشه یدونه فلفل دلمه نواری خورد کن بهش اضافه کن تفت خورد نمک فلفل زردچوبه دارچین بعد بسته ب اندازه مرغت رب اضافه کن تفت خورد کم کم اب اضافه کن جوری که غلظت سست از بین نره یکم زعفرون و یکم نصف یک قاشق گلاب بعد بریز روی مرغات با شعله سوزنی بزار بپز فک نکن ابش کم مرغ خودش کلی اب پس میده
از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم