دم پخت گوجه اینجوریه که مثلا دوسه تا گوجه رنده میکنی
برنج هم میشوری ولی نیاز به خیسوندن نداره
پیازتو که سرخ کردی (من یه کوچولو توش حریره سیر میزنم سلیقه ایه وقتی بوی سیر ب مشامم رسید) اونوقت زردچوبه میزنم و گوجه هارو اضافه میکنیم ادویه کاری و نمک هم میزنم سرخشون میکنم
خوب ک سرخ شدن و اب گوجه گرفته شد دو قاشق هم رب میزنم برا رنگش برنج هم میریزم
حالا اینجا بستگی به برنجت داره اگه عنبر بو باشه اگر ۲تا پیمونه برنج ریختی به اندازه همون پیمونه ۲لیوان آب
اگر هم هندیه ۲پیمونه برنج ۳لیوان آب
زیرشو زیاد میکنی غل که زد
بعد زیرشو کم میکنی شعله پخش کن میذاری درشم میبندی که اروم ابش جمع بشه برنجت اماده بشه
اگر هم دیدی ابش جمع شد ولی هنوز زنده بود یه استکان یا نصفش آب بریز دورش دوباره درشو بذار جمع بشه ابش
همین