سلام من مواد کیک رو گرفتم یادم رفت شیر بگیرم با آب درست کردم فکر نمیکردم آنقدر عالی و خوشمزه بشه و بافتش پفکی بشه درست عین کیک شیفون
مواد لازم تخم مرغ چهار عدد
شکر ۱۶قاشق غذا خوری
آرد ۱۶قاشق غذا خوری
وانیل یک قاشق چای خوری سر خالی(سرصاف)
آب ۲۰قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱۲قاشق غذا خوری
بکینک پودر دو قاشق غذا خوری سر صاف
اول تخم مرغ و شکر و وانیل رو آنقدر هم میزنیم تا کرمی رو به سفید بشه و کش دار بعد روغن و آب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد آرد که س بار الکی شده رو با بکینگ پودر اضافه میکنیم کم کم در چند مرحله و ب صورت دورانی هم میزنیم تا تموم شه بعد کف قابلمه رو چرب میکنیم و مواد رو میریزیم زیر کار رو شعله پخش کن میزاریم و دم کنی حتماااا بزارید روی شعله متوسط رو به کم بعد نیم ساعت درشو بر میداریم تست میکنیم قطر قابلمه من ۲۵سانت بود کیک من ۶سانت پف کرد
چند نکته بصورت ی طرف مواد رو هم میزنیم یعنی یا بر خلاف ساعت یا درست مثل عقربه های ساعت
بعد دم کنی میزاریم و شعله پخش کن
میتونید پودر کاکائو رو اضافه کنید یا پودر هل یا زعفرون فقط هر چقدر پودر کامائو اضافه میکنید از آرد ب همون اندازه کم کنید
و چونکه این آموزش رو توی اینستا دیدم نوشته بود کپی بدون درج منبع حرام است از پیجparisa.foodmaz درست کردم