2752
2734
خیییییییلى خوشگله
گرسنم شد
ته چین دوطبقه هم خوشگل میشه دورش رو با ماست چکیده شکوفه بزنى (وقت گیر میشه )
براى کشک بادمجون بادمجون نمک زده بشه بمونه بهتر از گذاشتن تو آب نمک, بعد از سرخ کردن (با حرارت کم که نرم بشند ) روى دستمال حوله اى بذار که روغنش کامل گرفته شه
کشک هم شیشه اى (کامبیز گیرت میاد ؟) خوشمزه تره
نمیدونم چه جور درست میکنى من جدیدا کشک و بادمجون رو با هم خیلی نمیپزم بعداز له کردن بادمجون با کشک غلیظ شده و سیر داغ و پیاز داغ و نعناع داغ قاطى میکنم بعد از چند دقیقه آمادست
روى کشک تزیین هم با زعفرون طرح بنداز
هیچ وقت قرص هایی که حال آدم را خوب می کنند، جای خوب هایی که دل آدم را قرص می کنند ..را نمیگیرند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

مامی ندا همه غذاهات عالین و خودتم که ماهی. خودت باشی حلله دختر. فقط من زیاد نمیام سایت . ما هم ساعتمون با شما یکیه. وقتی من میتونم بیام سایت تقریبن هیچ کس نیست. کاش یه جوری خبرم کنی.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687