2733
2734
من سیب زمینی، هویج و پیاز رو با هم رنده میکنم با مرغ ، ذرت ، نخودفرنگی،جو پرک و آب کم میذارم میپزه. وقتی پخت بهش شیر اضافه میکنم و یه قاشق کره. 15 دقیقه رو حرارت ملایم میجوشونم تا جا بیفته. بعد که خواستیم بخوریم بهش نمک، فلفل و آبلیمو میزنیم چون در غیر این صورت شیر میبره. البته اگه وقت داشته باشم عوض پیاز خام، پیازداغ درست میکنم داخلش میریزم خوشمزه تر میشه.
این سوپی که من میگم دردسر داره اما فوق العاده هست یک عالمه پیاز و یکم مرغ و هویج رنده شده رو بذار بپزه فلفل و زردچوبه فراوان بعدش که مرغ نیم پز شد جو پرک و سیب زمینی رنده شده بریز توش و بذار کامل جو له بشه بعدش قارچ و با آرد تفت بده بریز داخلش و در‌آخر شیر و خامه و ذرت کنسروی رو بریز داخلش و هم بزن روی سوپ با جعفری تزیین کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

منم سیب زمینی و هویچ و ذرت و جو پرک میذارم میپزه بعد حدوده 2 قاشق آردو با یه کره خیلی کم سرخ میکنم(تا حدی که رنگ آرد عوض نشه) بعد اینو میریزم تو سوپ. میزارم یکم رو حرارت و نمک و پیاز هم بهش اضافه میکنم30-45 دقیقه بعد شیر میریزم توش. چند دقیقه بعد هم خامه بهش اضافه میکنم.
رزگل جون این دستور سوپ شیر من طعمش فوق العاااااااااااااااااااااااااده خوبه می تونی یه بار امتحان کنی!!

خیلی هم راحته

اندازه جو - هر 1 نعلبکی جو برای 3 نفر - می تونی جو درسته استفاده کنی ولی بلغور هم خوب میشه . ولی جو پرک برای این سوپ مناسب نیست .

یک عدد پیاز متوسط رنده شده
سینه مرغ - نسبت به پیمانه جو - 3 تا پیمانه جو 1سینه مرغ کامل
نمک مقداری


مواد بالا را میذاری خوب بپزه بعد مرغت را در میاری و ریش ریش می کنی و دوباره می ریزی توی قابلمه

حالا یه پیمانه هویج رنده شده (اگه هویج زیاد بریزی شیرین میشه) هر 1 پیمانه جو 1 پیمانه هویج می خواد

هویج و مرغ ریش شده را به قابلمه اضافه می کنی

توجه : این سوپ نه ادویه میخواد و نه زرد چوبه

بعد از 2 ساعت دیگه که با هویج پخت و خوب جا افتاد

حالا سس سفید را آماده می کنیم

دستورش روی پاکت لازانیا هست اگه برای لازانیا درست کردی که هیچی اگه نه این طرز دستورشه :

3تاقاشق غذاخوری آرد سفید را الک می کنی و مریزی توی قابلمه کوچک و یه کم طفت می دی که رنگش عوض نشه فقط بوی خامی اش بره بعد از روی گاز برمی داری می ذاری یه ذره خنک بشه دو تا لیوان شیر و 1لیوان آب را آرام آرام به آردت اضافه میکنی و تند تند هم می زنی
توجه : اگه آردت داغ باشه گلوله می شه - اگر هم گلوله شد طوری نیست با قاشق هم می زنی تا باز بشه
و دوباره می ذاری روی گاز با حرارت بسیار کم و تند تند هم می زنی یه ذره که سفت شد مثل ماست بعد 150گرم کره اضافه می کنی نمک و کمی فلفل قرمز و دوباره هم می زنی تا یه ذره کش بیاد

سوپت هم که آماده است

سس را اضافه می کنی و زیر قابلمه سوپ را خاموش می کنی یعنی بعد از اضافه کردن سس دیگه نمی ذاری بپزه

نوش جاااااااااااااااااااااااان


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687