2733
2734
سلام.فردا مهمون دارم.میخام قرمه سبزی و ساندویچ فیله مرغ درست کنم.
قرمه سبزی:چه سبزی هایی لازمه براش؟واگه نکته خاصی برای عالی شدنش مییدونین لطفا بگین .ومقدار مواد برای 8نفر.
ساندویچ هم میخام فیله مرغ رو بپزم تو ماهیتابه بعد تو نون تست و کمی پنیر روش و ساندویچ میکر بذارم.به نظرتون جز مرغ و پنیر چیز دیگه ای لازمه تو ساندویچ؟
من برا قرمه سبزی تره _ جعفری _شنبلیله استفاده میکنم ولی مقدار مواد نمیدونم چقدر باید باشه.
قرمه سبزی اگه خوب جا بیوفته خیلی خوشمزه میشه رمز خوب جا افتادن هم اینکه مدت زمان زیادی رو گاز باشه بعدش خاموش کنی و موقع کشیدن دوباره روشنش کنی.
دنیا ادامه لــبـخـنـد توست ...
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



ل پیاز خوب تفت میدم بعدشم گوشت میریزم توش و دوباره تفت میدم بعد لوبیا چیتی میریزم بعدش کمی اب میذارم کمی که مواد نیم پز شد . سبزی قرمه رو که خوب سرخ کردم میریزم توش و میذارم قشنگ باهم میپزن. بعد اینکه حاضر شد خاموش میکنم و موقع خوردن زیرشو روشن میکنم.
دنیا ادامه لــبـخـنـد توست ...
2731
سبزیشو که بری سبزی فروشی خودش بهت میده
دستور پخت
تو ماهیتابه با حرارت ملایم سبزیتو خوب سرخ کن اگه از روغن جامد استفاده کنی برای خورشت سبزی خیلی بهتره بعد تو قابلمه یه پیاز درشت خورد کن وتفت بده بعدازاون هم گوشتتو بریز خوب سرخ کن و وقتی گوشتت سرخ شد ادویه بریز وتفت بده حتما یه قاشق پر رب بریز توش وباگوشت سرخ کن عالی میشه هم رنگش هم طعمش وبعدشم آب بریز وشعلتو کم کن تاگوشتت حسابی بپزه لوبیاهاتو که جدا پختی بالیمو عمانی بریز توش وبزار باخورشت کمی قل بخورن وقتی لیموهات نرم شدن در بیار وبزار تو کاسه ودونه هاش وپوسته هاشو جداکن وبقیشو بریزتو خورشتت در آخر هم نمک وفلفل سیاه و دارچین اظافه کن البته خیلی کم آرد تو آب حل کن برای غلظت خورشتت وبریز توش تانیم ساعت بعد گازتو خاموش کن
خواب مرا نمیبرد........ تورا می آورد....... بی آنکه باشی.........
ساندویچ گوشت وقارچ
گوشت گوسفندی رو با پیاز وخیلی کم ادویه میپزیم البته فلفلش بیشتر باشه بعد که پخت بهش نمک میزنیم ومیزاریم کمی بانمک قل بخوره ومزه نمک رو به خودش بگیره بعد ازنیم ساعت از روی شعله برش میداریم ومیزاریم که کمی سرد بشه بعد ریش ریشش میکنیم ودر ماهیتابه ای که پیازمون رو سرخ کردیم قارچهای خورد شده رو اظافه میکنیم وبا پیاز تفت میدیم بعد از اون هم گوشت ریش ریش شده رو میریزیم وسرخش میکنیم اگه نمک وفلفلش کم بود اظافه میکنیم بعداز سرخ شدن پنیر پیتزارو روش میریزیم وبا قاشق مدام بهمش میزنیم وتا زمانی که با مواد مخلوط شد و پنیر آب شد ماهیتابه رو از روی شعله برمیداریم وبلافاصله قبل از اینکه مخلوطمون سرد بشه تو نون باگت میریزیم وبا خیار شور وگوجه میل می فرماییم خوب خانومای گل غذای مخصوص سر آشپز آمادست امتحانش ضرر نداره مطمئا باشید پشیمون نمیشد
خواب مرا نمیبرد........ تورا می آورد....... بی آنکه باشی.........
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   مائده6525221  |  8 ساعت پیش
توسط   mehrsathename  |  17 ساعت پیش