سلام خوشگلا.
این نون پنبه ای ساناز پز خوردن داره .
یه بویی پیچیده توی خونه .....
دستورشو میزارم براتون .
این دستوری هست که بعد کلی امتحان کردن و خراب کردن به دست آوردم. دستور کامل و بی عیب و نقص که اگه همین رو دقیقاً اجرا کنید یه نان پز حرفه ای میشید.
❌❌❌ خواهش میکنم در صورت استفاده از این دستور یه فاتحه برای پدرم و یه صلوات برای سلامتی مادرم بفرستید🌹🌹🌹🌹 سپاسگزارم
خمیرمایه عمل اومده اینطور باید باشه 👇🏻
خمیر اینطور باید پف کنه بعد یک ساعت استراحت👇🏻
بعد خمیر رو دوباره ورز بدید و به شکل دلخواه در بیارید و اینطور با فاصله بچینید👇🏻
روشو بزارید بعد ۲۰ استراحت پف میکنه اینشکلی میشه، و رومال بزنید. توی عکس اول همه نکاتو نوشتم.
و بعد بیست دقیقه پخت از فر پایین و پنج دقیقه گریل بالا این نون لطیف و بسیار خوشمزه رو از فر خارج کنید 🤩
🌹🌹🌹🌹حتما درست کنید. نوش جانتون🌹🌹🌹🌹
❌❌❌کارمزد من یادتون نره👇🏻👇🏻👇🏻.❌❌❌
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
فاتحه برای پدرم و یه صلوات برای سلامتی مادرم❤️