2737
2734
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2728
هرچه زودتر شروع ب پختش کن. سبزیجات رو خوب باروغن زیاد سرخ کن پیاز و گوشت هاتم با روغن زیاد سرخ کن.خوب روغن بندازه بعد شعلشو کم کن وبزار ملایم پخته بشه.بیست دقیقه اخر یه لیوان یا استکان اب سرد بهش اضافه کن عالی میشه
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
2740
من دستور پخت خودمو میگم.سبزی اش رو ک قبلا پاک وخورد کردین وفریز کردین رو درآرین.گوشتم باید یکم چربی داشته باشه...پیازوبا گوشت تو زردچوبه وفلفل سیاه تفت بدین...بعد سبزی رو هم بریزین توش تا باهم سرخ شه بعدش وقتی تفت خورد وخوش رنگ ششد لوبیا رو ک قبلا آبپزکردین وکاملا نرم شده اضافه کنین ولیمو هم بریزین.یکی برا دونفرکافیه.بعد آب تمرومیریزن توش و*ب جوش میریزین تا خوب جابیفته.یک ساعت آخرم شعلیه پخش کن بزارید زیرش تا خوب جا بیفته....دوساعت ونیم وقت پختشه.ل
همه از من میترسن ..من از تو.... خخخ اینو شوهرم میگه😁
اگه ازقبل لوبیا رو تواب گذاشتی ک بهتر وگرنه الان لوبیا رو یکی دوساعت بزار تواب، یکی دوبارم عوض کن. بعد ک سبزیجات و گوشتها رو جدا جدا سرخ کرده تو قابلمه اب بریز ولوبیاتم اضافه. کن.. ی مدل لوبیا هست بزرگه.اسمشو نمیدونم اونا برای لعاب خیلی خوبه
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
آره قبلش سوراخ کن بزار تو آب سرد ...لیمو وتمبر زیاد نریز ک ترش وتلخ شه.نمکشم هوب باشه.فلفل سیاهم خوب بریز تو زمان تفت گوشت تا گوشتت طعم بگیره وبوی زهم نداشته باشه
همه از من میترسن ..من از تو.... خخخ اینو شوهرم میگه😁
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز