ارد روغن (بابد جامد باشه) ماست . زعفرون.بکینگ پودر اینا ماله خمیرشه . اردو الک کن هواش بره با روغن جامد هم بزن تا خوب جمع شه . ماست . بیکینگ پودر . زعفرون با زرده تخم مرغ هم میزنیم یه پنج دقیقه بعدش با ارد قاطی میکنی ورز میدی رو سینی فر ارد میریزی روغن نریز سرخ میشن یه توپ خمری بر میداری با سه تا ناخن مث میخوایی نمک برداری اینجوری یه سوارخ وسطش درست میکنی موادته (اونم توضیح میدم )میرزی داخلش جمش میکنی بعدش با مهر میزنی روش پهن میشه .
موادش :درچین . خرما . گردو هل . هسته خرما ر بگیر مث چنگال سرخش کن همه چی قاتیش کن این میشه مواد گردوتم اسیاب کن . درست که کردی بزار تو فر بشین کنارش روشون یکم طلایی شد برشون دار