گیلدا_زر مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1249 عنوان زرشک 116 بازدید | 13 پست دوستان زرشک رو میشورن بعد میزان خیس بخوره بعد سرخ میکنن؟چند دقیقه سرخ شه؟ بلد نیستم نت هم داخلیه فقطکمک کن موقع خوردن یادت میکنم من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛) 1401/02/23 | 22:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاپوچینوداغ عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 50182 من فقط میشورم یه کم که آبش رفت سرخ میکنم در حد یک دقیقه کافیه "کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍
گیلدا_زر مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1249 من فقط میشورم یه کم که آبش رفت سرخ میکنم در حد یک دقیقه کافیه ممنون عزیزم من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)
دلارام8098 عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2615 چرا نتت داخلیه ❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
mitra_r عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 829 کم سرخ کن میسوزه زودخاموش کن زیرشم کم کن بشور و دودیقه بخیسون بیشترله مبشه رنگش میره
محنا_خانوممممم عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 2028 باید تفت بخوره شستی خیس کن یکم با کره تفت بده یکمم زعفرون بزن همین ! یکم تفت بخوره تپل میشه من ریشه دارم وتو بدترین شرایط هم جوونه میزنم :) 💚
رویاییی عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 4221 بزار خیس شه بعد بشورش،بزار روغن داغ بشه داغ شد زرشک رو بریز توش و ۱دقیقه کمتر میکشه فک کنم چون زیاد بمونه سیاه میشه زرشکا
گیلدا_زر مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1249 چرا نتت داخلیه اهواز قطع شده از پنجشنبه من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)
11rogayyeh11 عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 2037 بشور خیس کن حدود۱۰دقیقه بعدبنداز تو کره یا روغن داغ که زیرشم خاموشه یا حداقل ۱هم که زدی خاموش کن نسوزهبرای خوش رنگ شدنش یکم شکر بپاش روشون هم بزن برق میفته😁👍🏻
گیلدا_زر مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1249 بشور خیس کن حدود۱۰دقیقه بعدبنداز تو کره یا روغن داغ که زیرشم خاموشه یا حداقل ۱هم که زدی خاموش ... ممنون عزیزم من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)
گیلدا_زر مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1249 بزار خیس شه بعد بشورش،بزار روغن داغ بشه داغ شد زرشک رو بریز توش و ۱دقیقه کمتر میکشه فک کنم چون زیاد ... ممنون عزیزم من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)
گیلدا_زر مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1249 باید تفت بخوره شستی خیس کن یکم با کره تفت بده یکمم زعفرون بزن همین ! یکم تفت بخوره تپل میشه&n ... ممنون عزیزم من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)
گیلدا_زر مدیر استارتر عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1249 کم سرخ کن میسوزه زودخاموش کن زیرشم کم کن بشور و دودیقه بخیسون بیشترله مبشه رنگش میره ممنون عزیزم من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)