سلام🙋🏻♀️
این زولبیا خیلی خیلی ترد و خوشمزه اس از نظر اطرافیان من بهتر از زولبیای بازاری🙂
یک قاشق چایخوری خمیر مایه+یک قاشق چایخوری شکر+نصف لیوان آب ولرم رو مخلوط کنید و درش رو بذارید تا ۱۵ دقیقه بمونه
نصف لیوان نشاسته رو با ۴ قاشق غ خ ماست پرچرب خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه👇🏻
بعد خمیر مایه رو اضافه کنید و هم بزنید👇🏻
بعد یک قاشق م خ روغن جامد یا کره اضافه کنید و هم بزنید بعد نصف لیوان آرد الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت ماست همزده برسه👇🏻
بعد یک ق م گلاب + یک چهارم ق چ پودر هل + ۲ ق غ زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید و هم بزنید👇🏻
اگه موادتون رقیق بود کمی آرد دیگه اضافه کنید
بعد توی ظرف درب دار بذارید ۳ ساعت توی یخچال استراحت کنه
بعد برید سراغ شهد👇🏻
شهد زولبیا و بامیه رو همه بلدیم فقط اصول اولیه شهد رو رعایت کنید تا یه شهد غلیظ و زعفرونی و بدون شکرک درست کنید👇🏻
بعد از گذشت چند ساعت که مایه تون استراحت کرد بیارید کمی هم بزنید و داخل ظرف مناسب بریزید👇🏻
روغن توی قابلمه کوچیک بریزد و بذارید خوب داغ بشه و مایه رو به شکل دایره هایی که از بزرگ به کوچیک تبدیل میشه بریزید توی روغن👇🏻
دو طرفش که طلایی شد توی شهد بذارید و بعدی رو بریزید توی روغن و قبلی رو از توی شهد بذارید توی سبد و جدیده رو بذارید توی شهد به همین ترتیب تا مواد تموم بشه👇🏻
در نهایت هم روش رو تزینن کنید و بذارید یکی دو ساعت توی یخچال بمونه و سرو کنید👇🏻
نوش جان🫂
پ.ن:
با دستور پیش برید و مقدار مواد رو کم و زیاد و جایگزن نکنید❤️
توی ظرف در بسته و توی یخچال نگه داری کنید تا حدود یک هفته میمونه🤤
توی شهد زعفرون و عرق هل و گلاب الزامیه (اگر عرق هل ندارید کمی پودر هل بریزید)