پیش غذا
اول تخم مرغ آب شده ی پوست کنده رو 1 روز توی آب هویج،آب اسفناج و آب لبو میزاریم.سفیده به رنگ نارنجی و زرد و بنفش در میاد و به شکل زیر قالب میزنیم
بعد از چن ساعت فرم میگیره و از وسط نصف میکنیم.زرده رو با سس کمی اب لیمو و شوید نمک مخلول میکنم و به شکل زیر تزیین میکنیم
بادمجان شکم پر
بادجان رو به فواصل 3 سانت برش میزنیم .توشو خالی میکنیم و سرخ میکنیم.برای داخلش مواد ماکارانی به اضافه تکه های خود بادجان که از توش درآوردیم
دلمه
کشک بادجان
اردور ماست
برای دسر هم ژله