چای سفید وقتی به وجود می آید که برگ های تازه جوانه زده را برای جلوگیری از تشکیل کلروفیل دور از نور خورشید نگه می دارند.
چای سفید یکی از ظریفترین و لطیفترین چایها در جهان است که طعمی ملایم و شیرین دارد. این چای که در فصل بهار از غنچههای باز نشده برگهای درختچههای چای سفید تهیه میشود از مفیدترین و مغذیترین چایها در جهان است. چای سفید برخلاف انواع مختلف چای سیاه یا چای معمولی به شیوهای متفاوت فرآوری میشود و برگهای آن برخلاف چای معمولی که در معرض حرارت خشک میشود و رطوبت خود را از دست میدهد به شیوهای طبیعی و در مقابل تابش نور خورشید خشک میشود.
ادامه شو اینجا بخونین زیاده
http://www.bazarejahan.com/article-5923.aspx?%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%DA%86%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF-%DA%86%DB%8C%D9%87%D8%9F