2737
2734

هربار ک پختم خوب نشده با زیاد خمی شده با ربش کم بوده یا ربش زیاد شده ارزوش به دلم مونده شماها چطور میپزین خوب میشه؟میخام شام ماکارونی بزارم

من گاهی رب نمیزنم بدون رب درست میکنم خوشمزه میشه




ولی گاهی بادنجون میزنم توش عالی میشه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

اول پياز ها رو خلالى كن 

خلالى نازك نازك 

فلفل دلمه اى رو نگين نگين كن با پياز  بذار با روغن كامل بذار سرخ شه

بعد.زردچوبه و رب و نمك و گوجه نگين شده رو بريز رو مواد بذار سرخ شه 

ربش بيشتر بزن 

اگه سويا دوست دارى خيس كن ابكش  كن بريز رو مواد و اگه گوشت چرخ كرده دوست دارى بريز رو مواد 

و ماكارانى تو بذار بپزه و ابكش كن 

و روش اب سرد بگير 

بعد همه مواد رو با ماكارانى اضافه كن خوب مخلوط كن (با چنگال مخصوص ماكارانى )



‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
بادمجون؟؟تاحالا نخوردم این مدلی 🥺

نگینی کن نمک بزن بشور. باگوشتت ک سرخ شدو پیازت وسیرت ک سرخ شدقاطی کن یکم تفت بده 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

اول آب جوش و نمک و روغن مایع یه کم بریز تو قابلمه بزار سرگاز تا جوش اومد ماکارونی را بریز داخلش با چنگال یه هم بزن نه زیاد که خورد بشه.بعد که ماکارونی ها کامل تو آبجوش رفت یه کم صبر کن بعد یکیشا بردار اگه از وسط راحت نصف شد آبکشش کن یه کم وسطش سفت باشه نه جوری که وسطش زود باز بشه از هم بد میشه میانه باشه.بعد گوشت چرخ کرده فلفل دلمه زردچوبه هفت ادویه.نمک تفت بده تو ماهیتابه بعد رب بزن یه کم تفت دیگه بده و بعد یه لیوان آب بریز تو موادت و بزار بجوشه .تا آماده شد با ماکارونی مخلوط کن و بزار دم بکشه و یه کم روغن بریز روی ماکارونی نه زیاد که چرب بشه

2738
اول پياز ها رو خلالى كن  خلالى نازك نازك  فلفل دلمه اى رو نگين نگين كن با پياز  بذا ...

اول كه مى ذارى رو اجاق كمى زيرش بيشتر بذار تا تفت كنه ماكارانى بعد ى دمكنى بذار زيرش كمتر كن


ته ديگ هم هر چى دوست دارى بذار

سيب زمينى يا نون لواش خوب ميشه 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

من دوسه تا پیازززز بزررررگ و رنده میکنم . یا خلالی قشنگ سرخشون میکنم .. دوسه حبه هم سیر رنده میکنم . گوشت و میرریزم . تتفت میدم . ادویه دارچین و زردچونه و فلفل و نمک میزنم .  بعدش رب . و دلمه .. 

اب و جوش میارم با نمک و یکم روغن

بستگی  ب ماکارونی مدت پختش و تنظیم میکنم ک زود بردارم له نشه . 

بعد با اب سر ابکش کن قشنگ . یکم روغن بمال کم

بعدش میزاری دم و زعفرونم میریزم روش


در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

ماکارونیای من محشر میشه


پیاز رو تفت بده شیشه ای بشه زردچوبه زیاد بزن پیازت عطر و طعم بگیره بعد گوشت اضافه کن ( هیچوخ اب نریز) یکم هم بزن زود درشو ببند خودش اب میندازه و میپزه بعد فلفل دلمه درشت خرد شده نمک رب فلفل سیاه پاپریکا کمی ابلیمو بریز قاطی کن درشو بذار ۱۰ دیقه بعد زیرشو خاموش کن دقت کن نمک ادویه و رب باید زیاد باشه، من از رب خانگی و کنسرو گوجه خانگی ک درس میکنم توش میریزم


ماکارونی هارم از وسط نصف کن بریز تو اب جوش ک ی قاشق کوچیک زردچوبه زدی( رنگ و طعمش عالی میشه)

حدود ۶ دیقه بعد تست کن بیرونش نرم و توش هم خشک نباشه ابکش کن

ماکارونیت خمیر میشه چون زیاد میجوشونی....باید درحد دو سه دقیقه بجوشه و زود آبکش کنی.بعد هم که دم کردی باید نیم ساعت بیشتر نزاری دم بکشه .....مارک مانا بهترینشه....رب هم من سه قاشق میزنم واس خودمون که ۳نفریم .‌‌...رب هم مارکش مهمه بعضی ربها بد رنگن.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز