2733
2734
منم خوب می پزم
دوست جونا کلی لباس راحتی مردونه زنونه بچگونه راحتی ترک ارزونتر از همه جا دارم براتون برای اومدن به کانال فقط کافیه Abrangshop@رو بدون فاصله توی تل گرام تایپ کنید و به یکی از دوستانتون بفرستید و روش بزنید تا وارد بشید .ارسال به تمام نقاط ایران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

قیمه من درحدمرگ خخخخ عالی میشه

اولا گوشتت نباید یخ زده باشه!از چندساعت قبل گوشتت بیرون فریزرباشه

خب به اندازه دوقاشق سوپخوری روغن بریز داخل قابلمه

کمی زردچوبه کمی دارچین به اندازه نوک ق چ چنددانه هل بریز توی قابلمه

وکمی تفت بده!پیازهاتو بریزوگوشتت روباهم بزارباشعله کم خوب سرخ شه!!

کمی تفت دادی آبجوش بریز توی قابلمه ودرشو بزار

لپه ات رو توی ظرف پلاستیکی مخصوص ماکروفر برز وبزارش تو ماکروفر

یک ربع با آب بزاربجوشه

بعدیک ربع از ماکرو خارج کن ویکساعت قبل خاموش کردن قیمه به خورشت

اضافه کن!!

بعد ازاینکه لپه رو ریختی توی ماهی تابه جداگانه کمی روغن داغ کن ورب روحسابی

تفت بده وآبلیمو اضافه کن!!کمی تفت خورد به خورشتد اضافه کن

دقت کن هرچی شعله ی زیرقابلمه ت کمترباشه توی آخر پختن خورشتت

خوشرنگگترمیشه وروغن میندازهه
پیاز رو نگینی خورد کن

با روغن سرخش کن

گوشت رو اضافه کن و حرارت رو ببر بالا تا آب گوشت کشیده شه...

زرد چوبه رو بریز و تفت بده

رب رو هم اضافه کن تفت بده

آب جوش رو بریز بذار بپزه

لپه رو بذار جدا بپزه نیم پز که شد اضافه کن به گوشتت

یه ساعت مونده که پختش تموم شه لیمو میریزم با یه قاشق آبلیمو

چوب دارچینم میندازم

نمک اضافه میکنم

آخرش که تموم شد گلاب میریزم
از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن / فردا که نیامدست فریاد مکن / بر نامده و گذشته بنیاد مکن / حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
وای من همیشه بد میپختم...با اینکه آشپزیم خوبه و حتی قرمه سبزی که به نظر همه سخت میاد عالللللیی درست میکنم

اما قیمه هام بد نبودنااا....افتضاح بودددددددددد

تا اینکه دیروزززز........داشتم با کمال پررویی قیمه میپختم شوشو اومد بالا سرم گفت چی میپزی؟گفتم قیمه...گفت خیلی خوب میپزی!!!

منم گفتم کار نیکو کردن از پر کردن است!

وقیمه دیروزم عالیییییییی شدددد...مته نذریا بود!!

ربشو تفت ندادم!! روغنشو کم ریختم!!لپه مو خیس نکردم!!1فقط جوشوندم که کفاش بره!!!لپه مو تفت هم ندادم!!!

اول پیاز داغ +گوشت+ادویه رو تفت دادمبعد لپه ها رو با آبی که جوشونده بودمشون ریختم رو گوشت بدون رب گذاشت تو زودپز یه ساعت پخت...بعد گوشتامو دراوردم چون لپه م اونجوری که میخواستم نرم نشده بود دوباره در زودپزو گذاشتم واسه یه ساعت دیگه...البته رب هم زدم 2 قاشق همینطوری ریختم تو آب خورشت....یه لیمو عمانی هم دو تا سوراخ کردم ریختم توش رفت واسه یه ساعت بعذ....بعد گوشتارو ریختم و نمک و آبلیمو و چند تا سیب زمینی کوچیک دوباره در زودپزو گذاشتم واسه یه ربع

عالییییییی شددددددد خودمم باورم نشده





از شب قبل لپه را خیس کن و چند بار آبشو عوض کن
پیاز سرخ کن تا طلائی شه بعد گوشت که از قبل کفشو گرفتی با پیاز تفت بده من یک ق روغن کرمانشاهی هم می ریزم.
لپه هم من یه جوش می دم که سیاهیش و کفش بگیرم آبکش می کنم بعد با گوشت و پیاز خوب تفت می دم که موقعه پخت وا نره یه چوب دارچین هم میندازم توش بعد آخرش بر می دارم
بعد آبشو اندازه می ریزم می زارم بپزه 2 ساعت که پخت رب تو روغت خوب تفت می دم خوش رنگ شه اضافه می کنم بعد لیمو که از دوساعت قبل خیسوندم (سوراخ ) اضافه می کنم بعد نیم ساعت قبل اینکه بخوام سروش کنم زعفرون فراون و 1 ق گلاب می ریزم برا عطرش
از چاشنی خورشت هاتی کارا یا یک عدد گالیلابلانکا هم می تونی بریزی البته حواستون باشه نمک کم بریزید در این صورت
نوش جون
دوست جونا کلی لباس راحتی مردونه زنونه بچگونه راحتی ترک ارزونتر از همه جا دارم براتون برای اومدن به کانال فقط کافیه Abrangshop@رو بدون فاصله توی تل گرام تایپ کنید و به یکی از دوستانتون بفرستید و روش بزنید تا وارد بشید .ارسال به تمام نقاط ایران
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687