یه تخم مرغ بهم زدم با ماست و آرسفید و آردسوخاری و ماءالشعیر و ادویه ها و بکینگ پودر مخلوط کردم دوساعتی هم میگوها تو این مخلوط بودن ولی یه کم شل شده مایعش و رو یه میگوها که نموندن تو ماهی تابه هم که سرخ کردم میگوها رو مایعش مثله مایعه کیک فرار کردن اونطرف ماهی تابه و سوختن خیلی بدشد چرا به نظرتون؟؟؟؟؟
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘