2410
2445
عنوان

بیایید کتابای خوبی رو که خوندین رو بهم معرفی کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442
آدم حس میکنه که برای تربیت نسل فهیم و با دانش باید مادران آگاهی داشته باشیم و این زمانی محقق میشه که مطالعه داشته باشیم من به عینه دیدم که افرادی که درباره نوزادان کتاب مطالعه کردن با آگاهی بیشتر شروع به آموزش کردن و کودکان باهوش تری نسبت به خانومایی که فقط به فکر لباس و غذا وگردش بودن داشتن
تانریم امودوم سنه باغلیدی...
بله واقعا ریشه ی بسیاری از مشکلات جامعه فرهنگ هست .و فرهنگ هم با مطالعه درست میشه. و متاسفانه باز همون مطالعه هم فرهنگ میخواد که .... خلاصه باید از یه جایی شروع کنیم
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
نیرنگستان صادق هدابت دارم میخونم متفاوته.بار علمی نداره.بیشتر جنبه دانایی بیشتر نسبت به عقایدو خرافه مردمه. از همههه خرافات و عقاید که رسم بودن حرف زده.مث چله زن باردار و رسومات عروسی و خواب و... ...
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
2456
ممنون از تاپیک خوبت من این کتاب هارو خیلی دوست دارم: کلیدر محمود دولت ابادی. این یکی از قوی ترین و عاای ترین کتاب های رمان هستش. سه شنبه ها با موری و برای یک روز بیشتر از میچ البوم. شاه از عباس میلانی. یه نگاه کاملا بی طرفانه به شاه و وقایع انقلاب ٥٧ داره